FROKOSTKAFÉ

Kl. 7–13 (åpen for alle)
Frokost serveres fra kl. 7.30.

Frokost på TORP – En smaksopplevelse du ikke vil gå glipp av!

Vi er stolte av å tilby topp kvalitet frokost på TORP, laget med lokale og økologiske råvarer av den anerkjente kokken Tomas Engelstad. I dag jobber han frilans som konsulent, produktutvikler og kokk under navnet Mat for Mons, og vi er begeistret for at han vil tilbringe en dag i uken hos oss på TORP for å gi innbyggerne i Hamar muligheten til å nyte Innlandets beste frokost.

Vårt frokosttilbud:

Vi tilbyr et smakfullt frokostbrett med ferskt surdeigsbrød, økologiske egg, et variert utvalg av oster, lokal skinke, kyllingrøre, hjemmelaget syltetøy og sesongbasert vår/sommer salat – alt tilberedt av Tomas på stedet med fokus på kvalitet og smak. Hver ingrediens er nøye utvalgt fra lokale produsenter for å sikre en uforglemmelig frokostopplevelse.

Lokale produsenter:

  • Fokhol Gård: Kjent for sine økologiske grønnsaker, som gir en rik smak og kvalitet. Fokhol Gård, med Anne Dirch i spissen, prioriterer dyrevelferd og bærekraft, noe som gjenspeiles i produktene deres.

  • Hovelsrud Gård: Marianne på Hovelsrud Gård er en viktig samarbeidspartner når det kommer til å tilby Norges desidert beste økologiske kylling. Gården er Norges eneste kyllingprodusent tildelt Dyrevernmerket.

  • Peters SlowBakeri: Spesialister på surdeigsbrød, Peters SlowBakeri bruker tradisjonelle metoder og lokale ingredienser for å skape brød med en unik smak og tekstur. Hvert brød er et håndverksprodukt, perfekt for frokostbordet.

  • Skoug Gård: Johanne og Bernt leverer de beste økologiske eggene i regionen.

  • Ommang Søndre Gård: Ommang Søndre i Løten har en allsidig biodynamisk andelslandbruk, og produserer melk og oster, korn og mel, kjøtt, honning, grønnsaker og urter

  • Mølstad Vestre Gård: Helt ytterst på Neshalvøya, omringet av solbærbusker, ligger Mølstad Vestre. Her jobbes det med å produsere de aller beste solbærene, i tillegg dyrkes det bringebær, rips, stikkelsbær, plommer og epler. På Mølstad Vestre Gård benyttes det naturlige råvarer, utviklet av naturen selv over lange tider.

  • Staslin: Etablert i Matkvartalet i 2020 av to lokale karer med kremmersjel, en brennende interesse for slakter-faget og en yrkesstolthet som merkes på lang vei. Eier og daglig leder Thomas André Skjølberg fra Hamar og medeier Mats Bekkevold fra Løten (med team) har lang fartstid som butikkslaktere, fordypning i kjøttfag og kjøttskjørerfaget.

Bli med oss på TORP og opplev frokost på sitt beste, der lokale råvarer og dyktige hender setter standarden. Vi gleder oss til å servere deg!

Frokost betales med Vipps i kaféen.